Adrian Duicu, fostul preşedinte al CJ Mehedinţi, rămâne în arest

| 14 apr, 2014

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au respins, luni, recursul fostului presedinte al CJ Mehedinti, Adrian Duicu, la decizia de arest preventiv. Prin urmare, acesta va ramane in arest.

Avocatii sai au facut recurs la decizia Tribunalului Bucuresti de mentinere a arestului preventiv, cerand fie eliberarea sub control judiciar, fie arestul la domiciliu, informeaza B1 TV.

Adrian Duicu, Stefan Ponea si Constantin Popescu au fost arestati preventiv pe data de 4 aprilie pentru fapte de coruptie.

Duicu este acuzat de DNA de mai multe infractiuni, printre care: trafic de influenta, cumparare de influenta, instigare la dare de mita, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii nedestinate publicitatii, in scopul obtinerii de foloase necuvenite, instigare la abuz in serviciu si folosirea influentei si autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid politic, in scopul obtinerii pentru altul de foloase necuvenite.

Tag-uri: Adrian Duicu, arest
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ