Adrian Năstase a DEZVĂLUIT ce îl leagă de ideologul rus Alexandr Dughin

| 03 dec, 2014

Fără a intra in jocurile dintre serviciile de informatii  ruso-ucrainiene, m-am gândit sa-mi “sparg” blogul si să găsesc lista agentilor mei de influentă in Rusia, scrie fostul premier Adrian Năstase pe blog.

Fiind cunoscut faptul că am incheiat operatiunile de influentă in NATO, UE si China, se stie ca am pornit o actiune de influentă si in Rusia. In calitate de hacker profesionist, am căutat si am găsit pe blogul meu, in 17 septembrie 2013, următoarele informatii:
"Unii îl consideră un important filosof, sociolog şi politolog. Alţii îl etichetează drept ideologul neo-eurasiatismului şi promotor al unor teorii geopolitice obscure. Depinde în care parte a lumii te afli. Oricum ar fi, Aleksandr Gelyevich Dugin este un personaj interesant care, astăzi, s-a aflat în vizită la Fundaţia Europeană Titulescu, relata Adrian Năstase în 2013.

Citeşte şi: Lista prietenilor Rusiei din România deconspirată în urma SPARGERII UNUI CONT de email

Pasionat de Lucian Blaga şi prieten cu Jean Parvulesco, el mi-a mărturisit admiraţia sa pentru cultura românească şi mi-a împărtăşit câteva dintre ideile care, în viziunea sa, constituie punţi de legătură cu spaţiul eurasiatic, cea mai importantă dintre acestea fiind filonul ortodox profund al identităţii şi spiritualităţii româneşti.
Desigur, discuţia a fost mult mai amplă, fiind abordate atât evoluţiile actuale în plan internaţional, cât şi posibile scenarii legate de viitoarea configuraţie geo-strategică a lumii.
Aleksandr Dughin este autor al unor cărţi precum “Bazele geopoliticii” (1996) sau “Cea de-a patra teorie politică”(2012) şi este director al Centrului de Studii Conservatoare din cadrul Facultăţii de Sociologie a Universităţii “Lomonosov” din Moscova.”
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 dec, 2014
anonim
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ