Adrian Năstase nu uită şi nu iartă: Băsescu a folosit instituţiile statului pentru a determina condamnarea mea

| 07 iul, 18:28

Fostul premier Adrian Năstase, condamnat în dosarul "Trofeul Calităţii", scrie pe blog că timp de opt ani, după alegerile prezidentiale din 2004, Băsescu a folosit institutiile statului pentru a determina condamnarea mea pentru „finantarea ilegală” a campaniei electorale, în dosarul „Trofeul calitătii”.

"Recent, intr-un interviu, Băsescu s-a referit la  finanţarea partidelor, considerând că nu există partid care să fie curat dar, in opinia sa, „candidaţii nu prea au fost cei care s-au ocupat de finanţare”. Cu exceptia mea, evident…

El a arătat că toate partidele se finanţează cu bani negri. Spre exemplu campania sa, din 2009, „la care domnul Cocoş spune că a contribuit”.  In interviul respectiv, el arată:  „Lucrurile sunt putrede şi ar trebui să avem un moment zero: Fraţilor, ce a fost până acum a fost o mizerie, de acum nu. Ori punctul zero, ori merg toţi la puşcărie, nu selectiv. Să nu utilizăm un mediu în care toate partidele sunt păcătoase. Ori la toţi, ori… pe rând, pe toţi.”

Mi-a plăcut foarte mult povestea cu „punctul zero”. Timp de opt ani, după alegerile prezidentiale din 2004, Băsescu a folosit institutiile statului pentru a determina condamnarea mea pentru „finantarea ilegală” a campaniei electorale, in dosarul „Trofeul calitătii”", scrie Adrian Năstase.

El  a raportat la Bruxelles condamnarea mea „emblematică”. Cu toate astea, se pare că Băsescu (sau oamenii lui) nu au tras invătămintele necesare pentru campaniile ce au urmat. Asa că după condamnarea mea, ar fi util un „punct zero”. Misto!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ