Afaceri în creştere cu 34% pentru Eurolines şi TUI TravelCenter

| 04 sep, 2013

Cifra de afaceri a Touring Europabus România, compania care deţine reţeaua de agenţii de turism Eurolines şi TUI TravelCenter - reprezentantul exclusiv în România al TUI Travel PLC, s-a majorat cu 34% în semestrul I al anului faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la nivelul de 107.946.328 lei.

"O creştere substanţială, de 75%, s-a înregistrat în primele şase luni ale anului la vânzările de pachete turistice distribuite prin reţeaua TUI TravelCenter şi Eurolines", se arată în comunicatul companiei  Touring Europabus România.

De asemenea, vânzările de bilete de avion au urcat cu 20%, iar activitatea de transport internaţional cu autocarul a crescut cu 8% în primele şase luni comparativ cu perioada similară din 2012. Numărul de linii operate de către grup s-a extins prin exploatarea relaţiei Dortmund şi, recent, Eurolines a introdus o nouă cursă externă, cea către Bordeaux.

Reţeaua TUI TravelCenter şi Eurolines numără 77 de agentii de turism, dintre care 14 au fost deschise în acest an. Cu un număr de 77 de puncte de lucru, Touring Europabus România deţine cea mai extinsă reţea de agenţii din România.

Touring Europabus România este membră a Grupului Eurolines deţinut de Dragoş Anastasiu. Grupul a înregistrat în primul semestru o cifră de afaceri de 152.669.243 lei, în creştere cu 25% faţă de primul semestru al anului trecut.  Din 2011, Touring Europabus România este reprezentantul exclusiv în România şi Republica Moldova al celui mai mare tour operator din lume, Tui Travel PLC, prin intermediul Tui Travelcenter.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ