ALINA BICA trăieşte COŞMARUL vieţii sale! CE a păţit astăzi

| 01 oct, 17:26

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost trimisă în judecata pentru luare de mita pentru soluționarea favorabila a unui dosar al omului de afaceri Horia Simu.

Potrivit unor surse judiciare, Alina Bica a fost transferata, astăzi, din Arestul Central al Politei Capitalei, unde era încarcerata din 2 septembrie, în Penitenciarul de Femei Târgsor, din judetul Prahova.

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef al ANAF Serban Pop au fost trimisi în judecata, pe 25 septembrie, de Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru luare de mita și respectiv complicitate la dare de mita pentru soluționarea favorabila a unui dosar al omului de afaceri Horia Simu, acesta fiind si el acuzat în cauza.

Procurorii DNA au trimis-o în judecata pe fosta sefa a DIICOT Alina Mihaela Bica, în stare de arest preventiv, pentru luare de mita si participație improprie sub forma determinarii cu intenție la savârșirea fara vinovație a infracțiunii de abuz în serviciu.

Citeste si: Fosta șefă a DIICOT Alina Bica și fostul șef ANAF Șerban Pop au fost trimiși în judecată

Anchetatorii sustin ca, în schimbul banilor, Alina Bica a înlocuit procurorul care instrumenta dosarul lui Horia Simu si a facut presiuni asupra magistratului care a preluat cauza pentru a da o solutie de clasare în dosarul în care era urmarit penal Horia Simu. În final, în dosarul omului de afaceri procurorul de caz a dispus o solutie de clasare, DNA aratând ca, potrivit probelor administrate în cauza, magistratul a acționat fara vinovație.

Procurorii anticoruptie au instituit sechestru asigurator asupra bunurilor imobile ale lui Serban Pop și ale Alinei Bica si le-au pus poprire pe conturi.

Dosarul va fi judecat de magistratii Înaltei Curți de Casație și Justiție.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ