Alina Gorghiu, acuzată de PLAGIAT

| 05 aug, 12:10

Organizația PSD sector 5 o acuză pe copreședintele PNL Alina Gorghiu că plagiază strategia de comunicare a social-democraților și folosește sloganurile de campanie ale candidatului PSD la Primăria sectorului 5.

"Constatăm cu surprindere că marți, 4 august, în jurul orelor 18,00, doamna Gorghiu și-a adus aminte că a fost trimisă în Parlamentul României de cetățenii sectorului 5 și, lipsită fiind de originalitate, așa cum o cunoaștem, s-a gândit să plagieze strategia de comunicare a organizației PSD sector 5, organizație înființată în urmă cu aproximativ 6 luni de zile. Astfel, pe pagina oficială de Facebook a domniei sale, doamna Gorghiu folosește fără niciun fel de jenă sloganurile de campanie ale candidatului PSD la Primăria sectorului 5. Se pare că "bunul simț", sintagma folosită de foarte multe ori de PNL, este doar o simplă lozincă de care doamna Gorghiu uzează ocazional pentru a-și induce în eroare electoratul", se arată într-un comunicat remis miercuri  de PSD sector 5.

Pentru exemplificare, PSD sector 5 a atașat imaginea unui panou în care apare președintele organizației Cristian Rizea și sloganurile "Un nou început", "Vino alături de noi ca să facem o reală schimbare în sectorul 5".

Marți, Alina Gorghiu a scris pe pagina sa de Facebook: "Am fost aleasă deputat într-un colegiu din sectorul 5 și cunosc foarte bine problemele de acolo. Este un sector care are mare nevoie de un nou început, de un stil diferit de a face administrație: fără pomeni electorale dar cu viziune și cu bună credință".

Citeşte şi: Alina Gorghiu a pledat pentru drepturile violatorilor!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 aug, 15:59
Georgica
fatuca gorghiu
N-am ce mai comenta .
05 aug, 20:38
nicoleta
oferta
Merita testat! De ce merita sa testezi si tu acest sistem prin care sa ajungi mai usor la castiguri suplimentare? Pentru ca activitatea e foarte simpla, o desfasori in timpul liber si nu ai nicio obligatie. . Aceasta este o sansa pentru persoane hotarate si extrem de serioase, doritoare de castiguri suplimentare si rapide. Totul e mai usor decat crezi! Iti trimit mai multe informatii dupa ce imi ceri detalii la adresa de email: [email protected]
05 aug, 19:30
Toni
Daca va doriti o viata mai buna !
Bani acum, simplu si convenabil! Acum ai ocazia foarte reala de a castiga bani foarte repede, cu putina ambitie si bunavointa. Sistemul este bine pus la punct si este simplu pentru toti! Fa acum primul pas si cere urgent detalii mai multe la adresa mea de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ