Alina Gorghiu, mesaj tinerilor: Voi v-ați făcut datoria, e rândul nostru

| 02 mai, 17:00

Alina Gorghiu, copreședintele PNL, susține, într-un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, că, datorită tinerilor, România merge astăzi pe un drum "al respectului față de lege, al normalității".

Alina Gorghiu pe Facebook: "Astăzi este Ziua națională a Tineretului. Tinerii sunt cei care, în noiembrie 2014, au influențat decisiv rezultatul alegerilor prezidențiale. Datorită lor, România merge, astăzi, pe un drum al respectului față de lege, al normalității. Aroganța, abuzul, minciuna au pierdut fiindcă tinerii nu au simțit la fel ca PSD și candidatul acestui partid letal pentru democrație. Voi v-ați făcut datoria, e rândul nostru. Respect!", este mesajul copreşedintelui PNL, postat sâmbătă.

Ziua Națională a Tineretului se sărbătorește anual, la data de 2 mai.

În anul 2004, 15 deputați reprezentând toate formațiunile politice parlamentare au inițiat proiectul legislativ privind instituirea "Zilei Naționale a Tineretului".

La 5 octombrie 2004, legea a fost adoptată de plenul Camerei Deputaților, aceasta fiind și Camera decizională. Astfel, conform Legii nr. 425/25 octombrie 2004, ziua de 2 mai a devenit ''Ziua Națională a Tineretului".

Cu ocazia acestei zile a fost organizat în 2009 evenimentul de pe litoral în urma căruia Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului, a fost judecată şi condamnată la închisoare pentru acte de corupţie.

Citeşte şi: Primele imagini din celula Monicăi Iacob Ridzi. Cum arată camera cu "pereţii scrijeliţi, cu urme de sânge"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 mai, 19:31
liviuioan
--sellectIA TINERILOR-- binele facut in NOIEMBRIE--
# ce datorie am sa-ti dau, de ma vorbesti la toata lumea ?---53 de lei spuse bacanul . ---Bine; maine iti voi da 28 de lei, iar poimane 20 de lei . Deci in total 48 de lei . Mai raman 5 lei . Pai bine hapsanule, nu ti-e rusine sa ma barfesti in toata mahalaua pentru 5 lei ? # Dar --TINERII --creste si contractul e contract .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ