Gorghiu, despre bilanțul guvernării PSD: Ponta minte cu seninătatea omului care are exerciţiul minciunii

| 29 apr, 14:16

Alina Gorghiu a vorbit la Adevărul Live despre bilanțul făcut de premierul Victor Ponta la sărbătorirea celor trei ani de la guvernare, despre care spune că a făcut doar “pentru a arăta că USL trăiește”.

"Vreau să vă spun că nu a fost un bilanţ al PSD, ci o apologie a USL, o încercare de reînviere a USL. Este o spoială a nonguvernării. Am văzut glume sărate, laude de sine, inclusiv remarci la închiderea unora şi lăsarea în libertate a altora", a declaratAlina Gorghiu

Copreședinta Partidului Național Liberal a vorbit și despre noul Cod Fiscal, un proiect “ultraliberal” promovat de premier.

"Ideea de relaxare fiscală este un lucru la care liberaii au ţinut. Eu m-aş bucura să văd că această măsură va produce efecte pe termen lung. Ponta a copiat din programul nostru la partea de fiscalizare. Foarte bine, dar trebuie să iei şi partea de pregătire. Compromiţi măsura în sine. Ponta are cu 40% mai puţine investiţii în primul semestru faţă de primul semestru din anul trecut. A tăiat iar de la investiţii câteva miliarde", a mai spus aceasta.

Una dintre problemele pe care Alina Gorghiu le-a abordat este dreptul de vot al românilor din Diaspora, care a devenit mai mult decât “o obsesie a PNL”.

"O să fim un stat care neagă calitatea de cetăţean a românilor din Diaspora. Dacă până la sfârşitul lunii iunie legea votului prin corespondenţă nu va fi promulgată de preşedinte, la alegerile parlamentare nu îşi vor putea exercita dreptul de vot cetăţenii români. De aceea bat tobele atât de tare pe această temă, pentru că Ponta mimează consens cu preşedintele şi cu Opoziţia, dar în realitate face tot ce este posibil să blocheze aceste teme", susține președintele PNL.

"Mă uitam peste cifrele de la ANAF pe primele luni. Au reuşit să indisponibilizeze 6%, care înseamnă ineficienţa unei structuri guvernamentale. Este impardonabil aşa ceva. Le spunem oamenilor „faceţi acte de corupţie pentru că rămâneţi cu banii“. Ponta dă verde să facă acte de corupţie pentru că rămân cu banii. Actul de Justiţie dus până la capăt este recuperarea prejudiciilor. Sunt atât de multe lucruri pe care Ponta uită să le menţioneze", a mai adăugat aceasta.

Alina Gorghiu susține că premierul a ajuns să se simtă “buricul pământului” tocmai pentru că Opoziția nu-l întreabă de lucrurile pe care el “uită” să le menționeze.

“Nu poţi să nu răspunzi când eşti premier, chiar dacă nu-ţi place Alina Gorghiu. Ponta ţipă că PNL nu vrea revizuirea Constituţiei. Ponta minte cu seninătatea omului care are exerciţiul minciunii”, mai spune copreședinta PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 apr, 10:34
Valter COJMAN
Matracuca basista
Matracuco... vezi ca minti mai rau decat Basescu... Codul fiscal facut de guvernul Ponta a fost prezentat inainte sa va faceti voi programul de guvernare al PDL in piele de PNL...
29 apr, 18:49
LENIN
TU MINTI,FA,PUTOARE DE AZVOCATA
GORGONO,DUTE DRACULUI DE BARAGLADINA CHIOARA SI STEARPA.ESTI AMANTA
SASIULUI,CARE O VA PARASI PE PRIMA MADAMA.ESTI O TUTA NERUSINATA, SI CEA
MAI MARE MINCINOASA SI MITOMANA.ESTI SATANA IN CHILOTI GAURITI DE CULO
ARE MOV SI GALBEN. O SA MORI INECATA IN CACATUL PDS-ULUI, SI AL MEU

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ