Reacția Rovanei Plumb, după ATACURILE lansate de Alina Gorghiu la adresa PSD și a Guvernului

| 27 apr, 17:18

Reacția copreședintelui PNL Alina Gorghiu pe tema modificării Constituției este dezamăgitoare iar "prezența lui Vasile Blaga în spatele său arată cine trage sforile în noul partid", a declarat luni, pentru Agerpres, președintele Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb.

"Atacurile lansate astăzi de doamna Alina Gorghiu la adresa PSD și a Guvernului nu fac decât să confirme abandonarea tot mai accelerată a promisiunilor pentru care vechii liberali, printre care și copreședinta PNL, au fost votați. Pare că scopul PNL istoric a devenit doar acela de a face pe plac celor din vechiul PDL. Mi-aș fi dorit atâta determinare din partea doamnei Gorghiu și în perioada în care Guvernele Boc sau Răzvan Ungureanu îi sfidau pe români. Prezența domnului Vasile Blaga, în spatele doamnei Gorghiu, confirmă de fapt cine trage sforile noului PNL. Noul PNL este vechiul PDL", a arătat Rovana Plumb.

Potrivit acesteia, Alina Gorghiu poartă o bună parte din responsabilitatea pentru dispariția liberalilor adevărați din prim-plan.

"Și astăzi, de altfel, cei care au ieșit la înaintare să comenteze evenimentele de acum trei ani au fost tocmai vechii pedeliști", a spus Rovana Plumb".

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a susținut, luni, că la alegerile din 2016 diaspora nu va putea vota din cauza cadrului legislativ care, în opinia liderului liberal, nu se va modifica până atunci, întrucât Ponta nu dorește acest lucru.

Alina Gorghiu a atins acest subiect în contextul în care a prezentat exemple de situații în care, în opinia sa, premierul Victor Ponta a încălcat Constituția. Un alt exemplu oferit în acest sens de către liderul liberal este întârzierea organizării de alegeri parțiale.

Ea a anunțat că PNL va face dezbateri publice cu privire la revizuirea Constituției, argumentând aceste acțiuni prin faptul că proiectul de revizuire nu a fost făcut cunoscut publicului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ