Alina Gorghiu: O sursă principală pentru multe rele din România este lipsa de educaţie juridică

| 10 iul, 19:06


Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, preşedinte al PNL Argeş, consideră că lipsa educaţiei juridice reprezintă o cauză pentru multe dintre problemele cu care se confruntă societatea românească.

 

"Educaţia juridică este o prioritate pentru România (...). Să ştiţi că o sursă principală pentru multe rele din România este lipsa de educaţie juridică şi îmi asum să iau foarte în serios acest capitol", a declarat Alina Gorghiu sâmbătă, la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.
Ea a anunţat, totodată, că în toamnă va fi demarată o amplă campanie de educaţie juridică în şcoli.
"În septembrie (...), pentru că atunci începe viitorul an şcolar, vom da startul unei campanii de educaţie juridică la nivel naţional. Acest lucru cred că va fi foarte important pentru fiecare dintre noi", a precizat Ministrul Justiţiei.
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, împreună cu ministrul Culturii, Raluca Turcan, efectuează sâmbătă o vizită în judeţul Argeş.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ