Ambasadorul SUA, în vizită la Palatul Victoria. Hans Klemm, întâlnire cu premierul interimar

| 06 noi, 12:19

Ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemm, se află la Palatul Victoria unde se întâlneşte cu premierul interimar, Sorin Cîmpeanu.

Într-o declarație de presă, citată de Agerpres, ambasadorul Klemm își exprima nerăbdarea de a colabora "cu președintele Iohannis, prim-ministrul interimar, Sorin Cîmpeanu, și cu Guvernul interimar în domeniile prioritare comune".

"În definitiv, relația SUA-România este puternică datorită valorilor noastre democratice comune, angajamentului nostru față de securitatea colectivă a cetățenilor noștri și dorința noastră de a asigura prosperitatea comună a ambelor noastre țări", mai preciza Hans Klemm.

Totodată, acesta îi încuraja pe români să continue să se implice în procesul civic.

"Ultimele zile au fost atât dinamice, cât și foarte emoționante. Transmitem din nou condoleanțe pentru decesele tragice din data de 30 octombrie și din zilele care au urmat. Aplaudăm exercitarea pașnică a libertății de exprimare și întrunire și îi încurajăm pe toți românii să rămână implicați în procesul civic", se mai arăta în declarația de presă a ambasadorului american la București.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 noi, 13:47
tyrex
Gata s-a si dus iudeoricanul la guvern sa primeasca juramantul de slugarnicie si sa dea plicul cu indicatii.De el era nevoie acum ca romanii din strada si ceilalti sunt tampiti nu pot conduce si dirija o tara fara indicatiile lor pretioase. Doamne unde s-a ajuns cu slugarnicia si mitocania.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ