Andreea Marin divorţează de Tuncay Ozturk. Vedeta a anunţat decizia pe Facebook

| 27 oct, 10:51

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 41 de ani, a anunţat pe pagina personală de Facebook că divorţează de soţul ei Tuncay Ozturk, care este cu 11 ani mai tânăr decât ea.

Redăm integral mesajul Andreei Marin de pe platforma online:

"Oameni dragi,
Cum bine stiţi, am învăţat să preţuiesc viaţa şi în momentele sale de lumina, şi in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe. O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect. Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind".

Tag-uri: andreea marin
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ