Andreea Mitu, învinsă fără drept de apel în primul tur la Wimbledon

| 30 iun, 21:05

Jucătoarea română de tenis Andreea Mitu a fost învinsă fără drept de apel de belarusa Olga Govorțova, cu 6-1, 6-1, marți, în runda inaugurală a turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului.

Mitu (23 ani, 71 WTA), după o evoluție remarcabilă la Roland Garros (optimi de finală), care i-a adus intrarea în top 100, a cedat în doar 52 de minute în fața unei adversare mai slab clasate, Govorțova (26 ani) fiind pe locul 122 în lume.

Govorțova a reușit șapte ași, 18 lovituri direct câștigătoare (Mitu doar 9), făcând doar 8 erori neforțate (Andreea Mitu 20).

Românca va primi pentru participare 29.000 de lire sterline și 10 puncte WTA.

Tot marți, Simona Halep, a treia favorită, a fost învinsă în primul tur de Jana Cepelova (Slovacia), cu 5-7, 6-4, 6-3, iar Monica Niculescu a învins-o pe Monica Puig (Porto Rico), în trei seturi, cu 5-7, 6-3, 6-1. Din cinci românce, în turul al doilea, alături de Niculescu, s-a mai calificat doar Irina Begu (N. 29).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ