Antonescu: Chiar dacă ne despărţim, îi cer lui Ponta să renunţe la a face distincţie între mine şi PNL

| 24 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că nu are o altă politică decât cea a partidului şi că premierul Victor Ponta exagerează când vorbeşte despre un "proiect personal" al său.

"Eu nu am o altă politică decât PNL, Ponta exagerează deja. Înţeleg că a vrut să rupă USL, că a preferat să-şi facă propriul Guvern cu alde Daniel Constantin pentru că aşa se simte mai bine, se simte mai în largul domniei sale cu Daniel Constantin decât cu Iohannis se vede treaba, mai în largul său cu partide de tipul PC decât cu un partener stabil şi serios aşa cum a fost PNL, însă încercarea domniei sale de a distinge între mine şi PNL, de a mitui aşa uşor, ca să spun politic, nişte oameni să rămână la guvernare chiar dacă partidul decide să plece - astea sunt lucruri jalnice şi îl sfătuiesc pe Ponta, chiar dacă ne despărţim, să renunţe la ea, pentru că totuşi Ponta ar trebui să însemne ceva mai mult decât Daniel Constantin', a spus Antonescu, citat de Agerpres.

În schimb, liderul liberalilor nu a dorit să comenteze declaraţiile preşedintelui PC, Daniel Constantin, care a susţinut că Antonescu ar avea o 'agendă secretă'.

Antonescu a mai spus că nu mai este optimist în ceea ce priveşte USL.

"Nu mai sunt optimist, de vreme ce Ponta a anunţat încă de ieri că nu are de gând în niciun fel să dea curs solicitărilor legitime ale PNL pentru ocuparea posturilor sale. Înseamnă că a optat pentru combinaţii cu Daniel Constantin, cu Dan Voiculescu, cu ceilalţi, dar nu cu PNL', a afirmat liderul PNL.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni că speră ca liberalii 'să nu sacrifice' proiectul USL în favoarea unui 'proiect personal' al liderului PNL, Crin Antonescu.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 2014
Horia Nabot
Unii lucrează în folos personal, alții se mișcă accelerat și impersonal ...
... II ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ