Antonescu, despre accidentul aviatic: Până la proba contrară, cred în rezultatul anchetelor tehnice făcute

| 04 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat marţi că până la proba contrară se bazează pe anchetele tehnice efectuate în cazul accidentului aviatic din Apuseni, scrie Agerpres.

'Până la proba contrară, eu cred asemenea cu primul ministru şi asemenea cu raportul dat. Nu pot comenta afirmaţiile sau declaraţiile unui procuror deoarece nu ştiu. Domnia sa face cercetarea respectivă, are probabil temeiuri să spună asta şi la un moment dat va spune tot ceea este de spus. N-am eu ce să comentez. Eu cred până una alta că Ramona Mănescu are dreptate, că Victor Ponta are dreptate, că ceea ce au spus dânşii în urma anchetelor tehnice care s-au făcut este valabil', a afirmat, marţi, la Parlament, Crin Antonescu.

El a susţinut că nu este documentat suficient în legătură cu accidentul.

'Nu sunt documentat suficient în această chestiune, nu sunt chestiuni care au ţinut de Parlament, am urmărit şi eu această dezbatere publică ca fiecare dintre dvs., am mai spus şi eu câte o părere, am mai fost şi eu până la Guvern, a mai căzut câte un ministru. Dar mai mult de atât, nu am ce să vă spun', a adăugat Antonescu.

Întrebat dacă o va schimba din funcţie pe Ramona Mănescu, Antonescu a răspuns: 'Nu'.

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a precizat marţi că nu se simte vizată de ancheta Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie - Secţia Parchetelor Militare în cazul accidentului din Apuseni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 2014
Ioan
Ca de obicei, dormea!
Ce sa stie un somnambul?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ