Mănescu: Nu am emoţii; să-mi spună cineva să-mi dau demisia şi o să vedem

| 04 feb, 2014

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a declarat marţi că nu are emoţii în ceea ce priveşte şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL care va evalua activitatea miniştrilor.

'Nu am emoţii. Pentru ce să am emoţii? (...) Să-mi spună cineva să-mi dau demisia şi o să vedem', a spus Ramona Mănescu, la Parlament, întrebată cu privire la o eventuală schimbare a sa din funcţie în urma Delegaţiei Permanente a PNL.

Ea a fost întrebată şi dacă are ceva să-şi reproşeze în cazul accidentului aviatic.

'Ce aţi vrea să-mi reproşez eu, când vă spun că ROMATSA a făcut ce a considerat că trebuie să facă?! Noi am luat măsurile administrative, premierul a considerat necesar - şi aceasta a fost o decizie pe care am luat-o împreună - să sancţionăm administrativ conducătorii ROMATSA, cei care erau responsabili cu coordonarea misiunii de căutare şi salvare. Probabil că procuratura va spune dacă sunt vinovăţii în sistem şi dacă procedurile nu au funcţionat corect sau dacă cei care trebuiau să aplice procedurile nu le-au aplicat corect. Cu siguranţă vom afla şi cei care au greşit vor plăti', a spus Mănescu.

Ministrul a mai precizat că nu se simte vizată de ancheta Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie - Secţia Parchetelor Militare în cazul accidentului din Apuseni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ