Antonescu: Miniştrii liberali îşi vor depune demisia până miercuri la ora 12.00

| 25 feb, 2014

PNL iese de la guvernare. Miniştrii liberali şi ceilalţi demnitari îşi vor depune demisia până miercuri la ora 12,00, a anunţat, marţi seară, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

"Miniştrii noştri, practic, au anunţat demisia din punct de vedere politic. Mâine, până în ora 12,00, toţi demnitarii, secretarii de stat şi cei asimilaţi îşi vor depune legal demisia la legislatura Guvernului", a anunţat preşedintele PNL, Crin Antonescu, la finalul şedinţei Delegaţiei Permanente a partidului.

"Este o decizie care s-a luat cu un vot covârşitor şi nu s-a luat uşor. Nu ne-am dorit-o, am încercat s-o evităm prin căutarea tuturor şanselor de a spera că în formula USL, împreună cu partenerii, se pot continua angajamente pe care noi le-am făcut. Toată alianţa politică pe care am dus-o trei ani si 20 de zile a avut un set de obiective, promisiuni de urmărit. Nu mai avem niciuna dintre aceste speranţe, mi s-a părut onest să nu prelungim un festival de ipocrizie, ci să avem curajul să constatăm ceea ce este categoric adevărat: USL nu mai există. Nu mai există pentru că nu mai urmăream împreună ceea ce stabilisem", a declarat Crin Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ