USL s-a rupt. TĂRICEANU a votat împotriva ieşirii de la guvernare a PNL

| 25 feb, 2014

Preşedintele PNL Crin Antonescu a propus ca PNL să iasă de la guvernare. Potrivit România TV, preşedintele PNL a prezentat în şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL o rezoluţie în patru puncte. Potrivit documentului, Crin Antonescu cere demisia premierului Victor Ponta, iar toţi miniştrii şi secretarii de stat din partea PNL să demisioneze din Cabinetul Ponta.

UPDATE Ludovic Orban a votat pentru retragerea de la guvernare. El a declarat ca este multumit de decizia pe care a luat-o PNL-ul.

"Consider ca este singura decizie care ar fi putut fi luata. Refuzul premierului de a numi ministrii reprezinta picatura care a umplut paharul", a declarat Ludovic Orban la sfârsitul sedintei PNL.

UPDATE Tariceanu a votat impotriva iesirii de la guvernatre a PNL.

"Este o decizie grea care ar fi trebuit mai bine analizata, mai bine gandita. A fost o decizie pripita."

UPDATE PNL a decis: USL nu functioneaza. Dintre aproximativ 100 de penelişti aflati la sedinta permanenta a partidului doar 3 au votat împotriva ruperii USL-ului, 4 s-au abţinut, iar restul au votat pentru destramarea uniunii. Liberalii votează punctual fiecare punct al rezolutiei.

UPDATE Crin Antonescu le-a prezentat liberalilor o rezolutie în patru puncte. Primul punct din această rezoluţie prevede retragerea ministrilor PNL de la guvernare, dar şi a secretarilor de stat PNL, informează România.tv. Cel de-al doilea punct vizează demisia premierului Victor Ponta, iar următoarele două puncte ale rezoluţiei sunt: nefunctionalitatea USL si liber la aliante cu partidul lui Basescu.

 

Înaintea şedinţei PNL, prim-vicepreşedintele liberalilor Klaus Iohannis a declarat că "apelul" premierului Victor Ponta către PNL "nu aduce, în esenţă, nimic nou".  Liberalul Puiu Haşotti este de părere că PNL nu iese de la guvernare, ci "suntem daţi afară". În schimb, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu este de părere că ruperea USL este o decizie greşită.

Tag-uri: Crin Antonescu, PNL, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ