Antonescu: Nu ştiu cine i-a propus Finanţele lui Olteanu; cui i-am propus eu funcţia a acceptat-o

| 06 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, că el nu i-a propus lui Bogdan Olteanu să preia Finanţele, menţionând că nu ştie cine a făcut acest lucru şi adăugând: "Cui i-am propus eu această funcţie a acceptat-o".

"Am văzut, de exemplu, declaraţia fostului nostru coleg, actual viceguvernator al Băncii Naţionale, domnul Bogdan Olteanu, cum că i s-ar fi propus Ministerul de Finanţe. Nu ştiu cine i l-a propus, eu nu i l-am propus ca preşedinte al partidului, eu în urma consultărilor cu colegii voi propune mâine... cui i-am propus eu această funcţie a acceptat-o", a spus Antonescu.

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a confirmat pentru MEDIAFAX că a discutat cu liderii PNL pentru preluarea postului de ministru al Finanţelor, dar le-a transmis acestora că va rămâne la banca centrală, iar din câte ştie postul ar putea fi preluat de ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat, joi seară, că Daniel Chiţoiu a decis să demisioneze din Guvern.

Surse politice declarau anterior pentru MEDIAFAX că vicepremierul liberal Daniel Chiţoiu, ministru al Finanţelor, demisionează din Guvern.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 2014
ciclop
probabil cei de la BNR s-au lasat de fumat su nu mai au nevoie de olteanu sa la cumpere tigari!!, asta era toata competenta lui la BNR!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ