Apariţie misterioasă pe Marte. O lumină a fost surprinsă într-o fotografie realizată de robotul Curiosity

| 08 apr, 2014

O lumină neidentificată, ce apare într-o fotografie realizată de roverul Curiosity pe planeta Marte, a aprins imaginaţia internauţilor din lumea întreagă, care au început să emită tot felul de speculaţii în legătură cu sursa de provenienţă a acesteia.

Posibilitatea existenţei vieţii şi a apei pe Marte alimentează fantasmele oamenilor de multă vreme, informează nouvelobs.com, potrivit Mediafax. Acestor conjucturi li se adaugă de acum şi o lumină ciudată, despre care internauţii au vorbit foarte mult, marţi, în presa internaţională şi pe internet.

Houston Chronicle, un cotidian generalist american, îşi pune întrebări în legătură cu natura acelei surse luminoase ce a fost captată de o cameră de la bordul roverului american Curiosity.

Fenomenul a fost reperat de Scott C. Waring, care administrează site-ul UFO Sightings Daily, ce a difuzat în premieră această imagine pe 6 aprilie.

"O sursă de lumină artificială a fost văzută în această săptămână, în această fotografie realizată de NASA, care arată că lumina este îndreptată spre cer şi provine de la sol. Acest lucru ar putea să indice faptul că există o viaţă inteligentă subterană care utilizează lumina la fel cum o facem noi", a afirmat Scott C. Waring.

Aceeaşi imagine a fost publicată şi pe site-ul Jet Propulsion Laboratory (JPL), care supraveghează misiunile spaţiale ale NASA fără echipaj uman la bord, mai ales cele de pe Marte.

Acea sursă de lumină a fost fotografiată pe Marte de robotul american Curiosity pe 3 aprilie.

Restul este învăluit în mister, iar NASA nu şi-a precizat deocamdată punctul de vedere. Până atunci, lumina marţiană a generat numeroase comentarii pe Twitter, iar unele dintre ele sunt amuzante.

"Defecţiune a aparatului foto? Mici omuleţi verzi? Oricum, o lumină ciudată a fost detectată de Curiosity pe Marte", afirmă un utilizator pe Twitter.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ