Descoperire ciudată pe Marte. O nouă imagine transmisă de roverul Curiosity naște controverse VIDEO

| 23 mai, 2014

Roverul Curiosity, care studiază deja al doilea an planeta Marte, nu încetează să transmită pe Pământ fotografii unice. Căutătorii de civilizaţii extraterestre au descoperit pe ultimele din ele o cruce cu un mormânt.

În opinia unui internaut cu porecla Truthseeker, care a examinat în detalii pozele şi a făcut un filmuleţ video din ele, simbolul religios pe care l-a zărit pe suprafaţa lui Marte nu este altceva decât o cruce de lemn. Iar dala seamănă a fi o piatră funerară.

Publika.md amintește că, la începutul lunii aprilie, Curiosity a trimis pe Pământ fotografii în care se vedea o rază de lumină strălucitoare pe fundalul peisajului obişnuit al Planetei Roşii. Savanţii au explicat atunci că raza ar putea fi apărut în rezultatul reflecţiei luminei solare de o stâncă marţiană.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ