Ce aduce alinierea planetelor Marte, Jupiter, Uranus şi Pluto? Avertismentul unui astrolog rus

| 24 apr, 2014

Astrologul rus Mihail Preobrajenski sustine ca alinierea planetelor Marte, Jupiter, Uranus si Pluto intr-un patrat perfect, care deja a avut loc saptamana aceasta, anunta importante schimbari globale, scrie ziare.com.

Cele patru planete formeaza acum un patrat perfect deasupra Pamantului si, conform astrologului rus, acesta configuratie rara va duce la schimbari semnificative in mentalul colectiv global.

Astrologul rus sustine ca aceasta aliniere a celor patru planete este un semn pe care astrologii il leaga de evolutia omenirii.

"Pluto, Uranus, Jupiter si Marte vor fi la distante egale de Pamant. Acesta este un fenomen rar intalnit. In astrologie se stie ca, atunci cand aceste corpuri ceresti se aliniaza in acest fel, urmeaza o schimbare de ere, schimbari globale in constiinta colectiva, evolutia Pamantului si a intregii umanitati", a spus Preobrajenski, citat de Sanovnik.

El a mai adaugat ca, in aceasta saptamana, ne asteapta evenimente care vor schimba radical atitudinea si parerile pe care ni le-am construit pana in acest moment.

Patratul dintre Uranus, Marte Jupiter si Pluto va umple zilele cu agresivitate, iar retrograda Marte va intensifica aspectele tensionate.

Influenta patratului va disparea la inceputul saptamanii viitoare, incepand sa se atenueze de duminica.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ