Apel disperat către Klaus Iohannis: Este ultimul moment când se mai poate interveni...

| 10 feb, 14:56

Preşedintele director general al SRTV, Stelian Tănase, i-a transmis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis în care îi cere să intervină pentru a salva televiziunea publică.

„Este urgent, domnule preşedinte, să interveniţi cu marea dumneavostră autoritate pentru a salva o instituţie esenţială într-o societate europeană modernă. Vă solicit, aşadar, să puneţi pe agenda dumneavoastră şi aşa încărcată un punct referitor la ce v-am scris mai sus, privind situaţia televizunii şi datoriile. Vă rog ca în întâlnirile cu politicienii şi şefii instituţiilor statului să le amintiţi situaţia gravă a SRTV şi să le cereţi să iasă din indiferenţa manifestată în atâtea prilejuri. E timpul să se ia măsurile care se cuvin. Cred că acesta este ultimul moment când se mai poate interveni pentru a salva Televiziunea publică”, a scris Stelian Tănase în scrisoare.

Citeşte şi: SCANDALOS! Conflict uriaş în TVR! STELIAN TĂNASE, implicat

Stelian Tănase i-a anunţat, marţi, pe deputaţii din Comisia de cultură a Camerei, în cadrul audierii sale de către acest for, că i-a scris lui Iohannis această „scrisoare privată”.

Citeşte şi: Stelian Tănase a dezvăluit salariile "vârfurilor" din TVR

Preşedintele director general al SRTV s-a declarat convins că Iohannis nu cunoaşte situaţia TVR-ului şi a arătat că a vrut să-i aducă la cunoştinţă această stare de fapt.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ