INTERVIU. Carmen Iohannis, detalii despre viaţa unei Prime Doamne

| 11 feb, 11:55

Preşedintele Klaus Iohannis, însotit de Prima Doamnă Carmen Iohannis efectuează în aceste zile o vizită externă la Paris şi la Bruxelles. În cadrul vizitei la Paris, cuplul prezidenţial s-a întâlnit cu românii din Franţa iar Carmen Iohannis a acordat un scurt interviu în care a făcut o serie de declaraţii.

Prezentă la Ambasada României la Paris, Carmen Iohannis a fost vizibil emoţionată de întâlnirea cu românii din Diaspora care au stat ore în şir la cozi pentru a-l vota în proporţie covârşitoare pe soţul său.

Reporter: Va aşteptaţi să fie atât de multă lume? Va văd emoţionată!

Carmen Iohannis: Da, am fost alături de cei care au votat în 16 noiembrie. Ne-a durut sufletul să-i vedem câte ore au trebuit să stea în ploaie, dar şi în ce conditii şi...sigur că suntem emoţionaţi. Mai emoţionaţi ca aici nu putem fi nicăieri pentru că sunt oameni dragi care au fost alături de noi şi de care ne bucurăm acum în premieră.

Reporter: Spunea domnul preşedinte că ar vrea să se întâlnească cu cât mai mulţi români din străinătate.

Carmen Iohannis: Da, doar că timpul nu ne permite mai mult, dar şi aşa e bine că am putut să ne întâlnim acum.

Prima Doamna a oferit câteva detalii şi despre modul în care îşi va împărţi timpul între Sibiu şi Bucureşti, însă planurile sale nu sunt încp definitivate.

Reporter: Timpul dvs vă permite asa...să mai plecaţi?

Carmen Iohannis: Da! Mi-am organizat în aşa fel orele la scoala încât să mai pot pleca din când în când, să fac şi altceva, nu doar scoală.

Reporter: Momentan o sa rămâneţi la Sibiu?

Carmen Iohannis: Da, rămân două zile la şcoală la Sibiu şi restul...probabil...o sa mă mut la Bucureşti sau mai vedem! Când o să avem şi noi un loc acolo în Bucuresti, o să mai vedem.

Reporter: O să-l însoţitţ pe domnul preşedinte şi în alte deplăsari?

Carmen Iohannis: Sigur că da! De câte ori este nevoie sunt alături de el!

Interviu acordat Prima TV la Ambasada României la Paris.

Citeşte şi: Robert Turcescu l-a luat la ŢINTĂ pe Klaus Iohannis şi îl face de TOT RÂSUL

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ