Armata SUA a intrat în posesia unei NAVE EXTRATERESTRE care se deplasează prin distorsionarea spațiului

| 13 iun, 2014

Armata Statelor Unite ale Americii este în posesia unui aparat de zbor extraterestru dotat cu un sistem de propulsie capabil să distorsioneze spațiul-timp pentru a se deplasa cu viteză uimitoare.

Aceasta este concluzia unui document redactat de col. Steve Wilson, US Air Force, în data de 12 octombrie 1996. Motorizarea este una de senzație, așa cum numai în filmele science-fiction se poate vedea, pentru că lucrează pe principiul antimateriei, care poate crea distorsiuni în raportul spațiu-timp și astfel se poate călători distanțe incredibil de mari într-un timp relativ scurt.

Conform raportului în cauză, nava spațială nu a fost creată pe Terra, ci capturată de la o civilizație extraterestră. Aceasta aparține unei nave mamă, care este amplasată în Constelația Orion.

Proiectul de descoperire a tehnologiei extraterestre a fost demarat încă din 1990 și s-a intitulat sugestiv “Warp Drive”. De atunci, inginerii americani au reușit să descopere secretele acestui motor impresionant, care dezvoltă o rată a pulsului secundat mai mic decât viteza luminii. Datele neoficiale susțin că nava spațială se poate deplasa cu circa 75% din viteza luminii, ceea ce înseamnă că se pot străbate distanțe impresionante din Univers în doar câteva minute.

Principiul de funcționare este unul relativ simplu. Plasma folosită de reactorul propulsor este încălzită la temperaturi extreme pentru ca mai apoi să fie injectată în bobine. Procesul următor constă în ruperea spațiului-timp și crearea de nişte găuri prin care nava poate intra și ieși la o distanță incredibil de mare.

Materialul din care este confecționată nava de zbor este numit Magnium și este cel mai rezistent material care poate rezista antimateriei pentru perioade lungi de timp. Acest tip de material, necunoscut încă pe Terra taie pur și simplu atomii de antimaterie care nu mai pot dezintegra materia.

Deocamdată nu se poate spune dacă omul poate rezista unei asemenea călătorii impresionante și dacă este nevoie de confecționarea unor costume speciale, dar este cert faptul că în viitorul apropiat și acest secret va fi elucidat.

 


Sursă: efemeride.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ