Aroganța are un nou nume – Klaus Werner Iohannis

| 02 sep, 2014

Klaus Iohannis candidat. Se zice că prostul nu-i prost destul până nu-i și fudul, lucru care pare să se aplice și în cazul prezidențiabiluli ACL, care de puținele ori când deschide gura o face doar pentru a se poziționa drept candidatul net superior celorlalți și nicidecum să explice românilor cauzele pentru care numele său este strâns legat de atâtea scandaluri.

Klaus Iohannis arogant. Pe același principiu, aflat, ieri, la o emisiune tv, Klaus Iohannis a declarat că este „din alt film, cum se spune, aşa, colocvial şi există foarte mulţi pe care îi deranjez”, scopul neascuns fiind acela de a se promova, în raport cu ceilalți candidați la alegerile din toamnă, drept varianta cea mai bună. În context, nu cred că exagerăm dacă zicem că aroganța are un nou nume, respectiv Klaus Werner Iohannis.

Citeşte şi: Confirmarea finală: Iohannis este scutierul lui Traian Băsescu

Am putea chiar să-i dăm dreptate lui Iohannis, dar bineînțeles nu din rațiunile pe care el le dorește. Putem fi de acord că prezidențiabilul ACL este din alt film în condițiile în care nu orice profesor își permite să-și cumpere șase case din banii de meditații, nu orice român primește gratuit BMW-uri sau nu își dorește copii decât pentru trafic, la fel cum este singurul politruc de pe scena politică autohtonă și candidat la prezidențiale cu un dosar pe rol. Lista poate continua cu accentuarea faptului că desconsideră cu totul necesitatea unui dialog deschis cu electoratul, care, după spusele sale, trebuie doar să-l vadă și să audă că vorbește româna.

Klaus Iohannis candidat. Din nefericire pentru Iohannis, argumentele de tipul sunt din alt film pentru sunt mai presus de tot și de toate sunt lipsite de substanță, nu se bazează pe fapte concrete sau pe un proiect de țară bine pus la punct, iar aroganța niciodată n-a făcut casă bună cu românii. Până una alta, Iohannist trebuie să coboare de pe piedestalul pe care s-a urcat și să-și muleze discursul și în funcție de realitatea care-l înconjoară.

Citeşte şi: Ludovic Orban: Este exclusă varianta ca Iohannis să se retragă din cursa pentru prezidenţiale

O altă declarație de-a lui Iohannis menită să-i prindă în cârlig pe nehotărâți se referă la faptul că el nu este un om al cuvintelor, ci un om al faptelor. Dacă trecem cu vederea greșeala enormă pe care prezidențiabilul ACL o face în momentul în care optează pentru o tăcere suspiciosă în detrimentul unei comunică deschise cu românii, îi dăm iar dreptate lui Iohannis. El tace și face – s-a întâlnit de nenumărate ori cu Băsescu în ultimii ani, dar nu a vorbit nimic legat de acest subiect, este proprietarul unui imperiu imobiliar, dar nu s-a sinchisit să explice românilor de unde a avut bani, străbate țara-n lung și-n lat fără să zică, în fapt, nimic românilor, are întâniri la Grivco, dar subiectul pare unul tabu pentru Iohannis, iar acestea sunt doar câteva dintre exemplele care pot fi date.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ