Liderii PNL, puși într-o postură extrem de complicată de Iohannis

| 02 sep, 2014

Pe 29 iulie 2012, Klaus Werner Iohannis își lua cravata roșie, cea care îi purtase noroc în alegerile locale, și mergea să voteze pentru demiterea președintelui Băsescu. Pe 1 septembrie 2014, Iohannis consideră că toată acțiunea USL “a fost la limita Constituției”, “absolut inutilă și prost inspirată” și că “nu trebuia făcută nici suspendarea, nici referendumul”.

D-le Antonescu, pe cine ne-ați băgat în casă? Unde ați găsit, d-le Antonescu, un om atât de perfid și lipsit de coloană vertebrală? Klaus Werner Iohannis a votat alături de 7,4 milioane de cetățeni pentru suspendarea lui Băsescu, iar acum, când se vede în aceeași barcă cu dușmanii de până mai ieri, se dezice complet de ce a susținut până acum.

D-le Quintus, d-le Constantinescu, d-le Roman, chiar așa să fie, domnilor? Chiar a fost o greșeală suspendarea lui Traian Băsescu din 2012? Aceasta e concluzia la care a ajuns “marele” PNL, la doar doi ani de la scrutinul extraordinar care a mobilizat cel mai mare număr de alegători? Cum ați putut, domnilor, să aprobați un demers “la limita Constituției”?

Citeşte şi: Klaus Iohannis vrea să conducă România alături de baronii Falcă, Pinalti și Uioreanu

D-le Hașotti, d-le Scutaru, este acum poziția oficială a PNL că “nu trebuia făcută nici suspendarea, nici referendumul”? Când ați realizat, domnilor, că Băsescu nu trebuia demis în 2012? Și este adevărat că ați vrut să opriți abuzurile lui Traian Băsescu printr-un alt abuz, la limita legii fundamentale?

D-le Atanasiu, d-le Orban, d-le Hellvig, când l-ați ales pe Klaus Werner Iohannis președinte PNL, cunoșteați această poziție referitoare la evenimentele din vara anului 2012? Susțineți afirmațiile făcute de candidatul partidului dumneavoastră, despre demersul politic la care ați participat și în care v-ați implicat?

D-le Adomniței, d-le Robu, d-le Filipescu, sunteți de acord că Traian Băsescu este cel mai important om politic din România ultimilor 25 de ani? Cum ați putut, domnilor, să puneți la cale demiterea celui mai important om politic postdecembrist? Dumneavoastră, “pe coordonatele de azi”, ați mai fi de acord cu suspendarea lui Traian Băsescu?

Citeşte şi: PREZIDENȚIALE 2014. Ponta continuă turneul extern, Iohannis caută explicații ridicole pentru propriile gafe

D-na Weber, dna Vălean, vă mențineți poziția față de suspendarea președintelui sau v-ați răzgândit și dumneavoastră odată cu președintele partidului? Dumneavoastră vă doriți, alături de candidatul partidului, ca acesta să beneficieze de votul lui Traian Băsescu? Cum apreciați activitatea din prezent a lui Traian Băsescu? Dar cea a candidatului PNL?

D-le Antonescu, ce s-a întâmplat? Chiar a abandonat partidul tot ce promovase când era condus de dumneavoastră? Cât de bine îl mai cunoașteți acum pe Klaus Werner Iohannis? Cum vă simțiți știind că l-ați adus în politica mare pe continuatorul modelului lui Traian Băsescu? Ah, și, d-le Antonescu, unde e România bunului simț?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ