Astra Giurgiu s-a calificat în premieră în play-off-ul Europa League

| 08 aug, 2013

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a terminat la egalitate, joi, pe Arena Naţională din Bucureşti, scor 2-2 (0-0), cu formaţia slovacă AS Trencin, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei.

În primul meci din tur, scorul a fost 3-1 în favoarea giurgiuvenilor, astfel că Astra s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa cu scorul general de 5-3.Pentru Astra au marcat Ivanovski, în minutul 86, şi Tembo, în minutul 89, în timp ce pentru AS Trencin au înscris Adi, în minutul 83, şi Van Kessel, în minutul 88.

Mâine, de la ora 13:00, Astra îşi va afla adversarul din play-off-ul Europa League.

Echipa care a reuşit această performanţă pentru Astra au fost:  Lung - Măţel, Găman, Ben Youssef, Junior Morais - Seto (Bărboianu '90), Laban - Tembo, Budescu (Cristescu '63), William (Enache '75) - Ivanovski. Antrenor: Daniel Isăilă.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Franţa avându-l la centru pe Ruddy Buquet, ajutat la cele două linii de Guillaume Debart şi Cyril Lpmpre, în timp ce Benoit Millot a fost rezervă. Observatorii partidei au fost Levan Paniaşvili (Georgia) şi Dusko Grabovac (Croaţia).

La meci au asistat aproximativ 1.500 de spectatori, conform Mediafax.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ