ATENŢIE! Ninge în România

| 29 sep, 13:38

Cu toate că suntem abia la sfârşitul lunii septembrie, iarna se pare că a venit deja în Maramureș. În orașul Borșa de la poalele Pietrosului Rodnei ninge viscolit de mai bine de 12 ore, iar stratul de zăpadă a ajuns la 3 centimetri de la altitudinea de 1.800 de metri în sus, scrie voceatransilvaniei.

„În noaptea de 28 spre 29 septembrie a început să ningă, iar la altitudini de peste 1.800 de metri stratul de zăpadă viscolită atinge 2 – 3 centimetri. Ninge în continuare viscolit. La Stația meteo de pe Vârful Pietrosu termometrele înregistrau -3 grade Celsius”, a precizat Daniel Timiș, șeful Serviciului Public Salvamont Borșa.

De asemenea, ninge în Ceahlăul Toaca din judeţul Neamţ, unde se înregistrează o temperatura de -1 grad Celsius, iar în masivul Iezer, din judeţul Gorj, temperaturile negative au dus la transformarea ploi în ninsori, la mijlocul zilei.

Tag-uri: meteo, ninsoare, vreme
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 sep, 15:43
Daniel
Oferta
Oferta vazuta peste tot! De ce crezi ca vezi peste tot aceasta oferta de lucru la domiciliu? Răspuns: pentru ca suntem extrem de seriosi! Oamenii ni se alatura mereu si suntem o organizatie in plina extindere! Stai pe margine si te uiti sau participi si tu si incepi sa castigi bani? Te indrum eu pas cu pas, dupa ce ma cauti pentru mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ