AU ÎNCREMENIT când au văzut ce se află în trupul DESHUMAT al fiului lor

| 31 iul, 2014

Parintii unui tanar sunt ingroziti de ce au descoperit cand au deshumat cadavrul fiului lor. In loc de organe, baiatul era "indesat" cu ziare, asemenea unui cos de gunoi.

Kenneth si Jacquelyn Johnson sunt parintii unui atlet american de 17 ani care a fost gasit mort in sala de sport, infasurat intr-un covor, fara urme de violenta. Autoritatile au decis ca baiatul a murit sufocat in interiorul covorului rulat, dupa ce s-a bagat inauntru pentru a-si recupera pantoful.
Parintii nu au crezut aceasta ipoteza si convinsi ca fiul lor a fost ucis, au decis exhumarea lui, pentru realizarea unei noi autopsii. Cei doi au fost insa socati in momentul in care au vazut ca in locul creierului, inimii, plamanilor si ficatului se aflau ziare, scrie a1.ro.

 

Au trecut prin momente groaznice: "Suntem foarte dezamagiti. Cand l-am ingropat pe Kendrick, am crezut ca il ingropam pe Kendrick, nu jumatate din el" spune tatal baiatului.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ