Australian Open: Simona Halep o întâlneşte pe Karin Knapp în primul tur

| 16 ian, 08:50

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Halep si Knapp nu au mai fost adversare pana in prezent.

Irina-Camelia Begu, locul 39 WTA, va juca impotriva germancei Angelique Kerber, numarul 9 mondial si a noua favorita. Begu si Kerber au mai fost o data adversare, in turul doi la Indian Wells in 2013, cand s-a impus sportiva germana cu scorul de 6-3, 6-2.

Monica Niculescu (48 WTA) o va intalni pe sportiva australiana Samantha Stosur, locul 20 mondial si cap de serie numarul 20. Niculescu si Stosur s-au mai intalnit de patru ori (in 2009 la Stanford si Los Angeles, in 2012 la Doha si in 2013 tot la Doha), de fiecare data impunandu-se australianca.

Alexandra Dulgheru, locul 87 mondial, va juca tot cu o australianca, Jarmila Gajdosova (68 WTA), iar Sorana Cirstea, numarul 96 mondial, va intalni o jucatoare venita din calificari.

Dulgheru si Gajdosova nu au mai fost adversare.

Principala favorita a competitiei, americanca Serena Williams, o va intalni pe Alison van Uytvanck din Belgia, numarul 106 mondial, iar locul 2 WTA, jucatoarea rusa Maria Sarapova, va intalni o sportiva venita din calificari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 ian, 11:18
banel
Foarte ciudat sistem de aranjamente ale meciurilor,daca tinem cont cat de slab este concursul feminin care in substanta ei are cateva jucatoare mai bune,vreo 8 in rest........numai nulitati printre care si a noastra Halep!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ