Cătălin Tolontan, veste NEPLĂCUTĂ pentru Simona Halep

| 19 ian, 15:22

Într-o postare pe blog, jurnalistul de la GSP vorbește despre desele accidentări ale Simonei Halep.

"La 26 de ani, Del Potro speră în refacere. Vorbele lui trădează însă un scepticism matur. Pare că s-a împăcat cu ideea că declinul carierei e definitiv.

Asta apropo de Simona Halep. S-a discutat mult despre faptul că ea se retrage mereu de la întrecerile mai mici de înaintea unor turnee mari, ca să se menajeze. Nu poate duce trei sau patru turnee la rînd.

Citeşte şi: SIMONA HALEP a început cu dreptul primul Grand Slam al anului

Da, așa e. Halep a urcat atît de repede în topul mondial încît a ajuns pe Lună cu obiceiurile alimentare de pe Pămînt. Aici, în imponderabilitatea topului WTA, lucrurile s-au schimbat și are capitole unde încă nu face față.

Muncește însă mult pentru a recupera. De pildă, abia relativ curînd s-a apucat de antrenamente specifice și intense pentru anumite grupe de mușchi.

Că de ce nu le-a făcut pînă acum sigur că se poate discuta, dar, pentru numele lui Dumnezeu, ea vine din aceeași cultură permisivă cu noi, nu dintr-un sistem sportiv și educațional precum cel occidental, unde chestiunile astea țin de bazele vieții unui campion!"

Citeşte continuarea pe blogul lui Tolontan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ