Simona Halep a fost desemnată a treia favorită la Australian Open

| 14 ian, 10:35

Simona Halep a fost desemnată a treia favorită a turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului, care debutează luni la Melbourne.

Halep (23 ani), numărul trei mondial, este devansată de americanca Serena Williams, liderul mondial și cap de serie numărul 1, și rusoaica Maria Șarapova, numărul doi în lume și cap de serie numărul 2.

Halep, care a câștigat turneul de la Shenzhen (China) în acest debut de an, iar apoi a declarat forfait pentru cel de la Sydney din cauza unei gastroenterite, participă pentru a cincea oară la turneul de la Antipozi, cea mai bună performanță înregistrând-o anul trecut, când s-a oprit în sferturile de finală, învinsă cu 6-3, 6-0 de Dominika Cibulkova (Slovacia).

În 2011, la prima participare, a ajuns până în turul al treilea, iar în 2012 și 2013 a pierdut în runda inaugurală.

Simona nu a câștigat niciun turneu de Mare Șlem, cea mai mare performanță a sa fiind înregistrată anul trecut, la Roland Garros, când a pierdut în trei seturi finala cu Maria Șarapova.

Ediția de anul trecut a turneului de la Melbourne a fost câștigată de chinezoaica Na Li (în finala cu Cibulkova).

La masculin principalul favorit a fost desemnat sârbul Novak Djokovic, liderul mondial, elvețianul Roger Federer va fi al doilea cap de serie, spaniolul Rafael Nadal al treilea, în timp ce elvețianul Stanislas Wawrinka, deținătorul titlului, este pe poziția a patra pe lista capilor de serie.

Listele capilor de serie la Australian Open, anunțate de organizatori:

FEMININ: 1. Serena Williams (SUA), 2. Maria Șarapova (Rusia), 3. Simona Halep (România), 4. Petra Kvitova (Cehia), 5. Ana Ivanovic (Serbia), 6. Agnieszka Radwanska (Polonia), 7. Eugenie Bouchard (Canada), 8. Caroline Wozniacki (Danemarca), 9. Angelique Kerber (Germania), 10.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 ian, 12:37
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ