Simona Halep a încheiat FABULOS anul. Cum au fost răsplătite meritele sportivei noastre

| 14 ian, 17:55

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Români (COSR) a hotărât ca Simona Halep să primească titlul de ''Sportivul anului'' pentru rezultatele deosebite obținute în 2014.

Președintele COSR, Alin Petrache, a reînnoit invitația adresată Simonei Halep de a face parte din echipa olimpică pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 și chiar să fie purtătorul de drapel al delegației noastre, potrivit site-ului COSR.

''Împreună cu colegii din Comitetul Executiv am decis că Simona Halep merită această distincție pentru rezultatele din 2014. A fost un an în care ea a făcut cinste României prin victoriile repurtate pe terenul de tenis. Mai mult, o invit pe Simona Halep să facă parte din echipa olimpică pentru Jocurile Olimpice de la Rio și, în cazul în care va accepta, o să îi propun să fie purtătorul de drapel al delegației noastre'', a declarat Alin Petrache.

Comisia Tehnică a COSR este organismul care a propus-o pe Simona Halep, precizează site-ul COSR.

Tag-uri: COSR, Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ