Veste bună pentru Simona Halep! Mats Wilander: Poate câștiga Australian Open

| 17 ian, 11:22

Cu sapte titluri de Grand Slam cucerite in cariera, Mats Wilander este unul din cei mai cunoscuti analisti din tenis. Suedezul a vorbit, la Eurosport, despre Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. "Simona Halep poate fi periculoasa si cred ca ar putea castiga cu usurinta primul ei turneu de Grand Slam", a precizat suedezul.

"Cred ca Maria Sharapova devine favorita la un turneu de genul Australian Open, prin prisma faptului ca a inceput anul cu victoria de la Brisbane. Singura conditie e sa nu o intalneasca pe drum pe Serena Williams", a punctat Mats Wilander.

Despre Simona Halep

"Simona Halep si Eugenie Bouchard joaca bine, pot fi periculoase si cred ca ar putea castiga cu usurinta primul lor turneu de Grand Slam", a conchis Wilander.

Citește și: Simona Halep a încheiat FABULOS anul. Cum au fost răsplătite meritele sportivei noastre

Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne. Halep si Knapp nu au mai fost adversare pana in prezent.

Australian Open va debuta pe 19 ianuarie, iar organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului au anuntat premii record, in valoare de 27,5 milioane de euro (40 de milioane de dolari australieni).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ