Simona Halep s-a retras din turneul de la Sydney din motive medicale

| 13 ian, 08:59

Simona Halep, principala favorită a turneului WTA de la Sydney, s-a retras în ultimul moment din competiția de la Antipozi, din cauza unei gastroenterite. Marți, în optimi, Halep trebuia să joace cu Karolina Pliskova (Cehia).

"Ne pare rău să primim vestea că Simona Halep a fost nevoită să se retragă din turneu din cauze medicale şi îi urmă recuperare rapidă, în timp pentru Australian Open. O aşteptăm la Sydney anul viitor", a declarat directorul turneului de la Sydney, Alistair MacDonald.

"În timpul turneului de la Shenzhen (câştigat de Halep) am avut o problema la stomac. Am simţit că nu pot juca. Am aşteptat până în ziua meciului pentru a vedea dacă voi fi bine, dar nu pot juca. Aşadar, am decis să mă retrag, pentru că e cel mai bun lucru", a declarat Simona Halep.

"Sunt tristă pentru că nu pot juca la acest turneu. Am venit să joc şi nu e bine că fac această pauză. Trebuie să îmi revin şi să mă gândesc doar la tenis", a mai spus Halep.

Româncă declarase şi după finală de la Shenzhen (China) că s-a simţit rău înaintea ultimului act cu Timea Bacsinszky (6-4, 6-4). "Nu ştiu cum am jucat finală de la Shenzhen, că să fiu sinceră. Cred că a fost graţie adrenalinei, pentru că doream să câştig turneul. Nu m-am gândit prea mult la mine, ci doar la joc, şi am făcut-o foarte bine", a mai spus numărul trei mondial

Simona Halep a fost înlocuită la Sydney de americancă Nicole Gibbs, învinsă în optimi de Karolina Pliskova (22 ani, 22 WTA), cu 6-0, 6-0, în doar 38 de minute.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 11:08
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ