Autorităţile londoneze au decis să fortifice podurile pentru protecţia pietonilor de eventualele atacuri teroriste

| 05 iun, 15:53

La Londra s-a decis instalarea unor parapeţi de beton şi a barierelor metalice de-a lungul trotuarelor de pe unele poduri din oraş, scrie Bloomberg.

Această decizie vine în contextul în care teroriştii au utilizat autoturisme şi autoutilitare pentru atacurile care vizau pietonii. Poliţia din Londra a declarat că oamenii să se aştepte la mărirea numărului de ofiţeri de pe străzi şi la implementarea a mai multor măsuri pe podurile din oraş, după atentatul de la London Bridge.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a refuzat să spună cât de multe locaţii vor fi fortificate, dar cel puţin trei din zecile din capitală sunt deja modificate în mod vizibil.

Astăzi a   putut fi observaţi ofiţeri de poliţie în uniformă la staţiile de metrou din jurul Londrei, o privelişte neobişnuită pentru un oraş în care ofiţerii sunt mai puţin vizibili pe străzi decât în ​​alte oraşe mari la nivel mondial.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, le-a comunicat locuitorilor să nu fie „alarmaţi“de prezenţa crescută a poliţiei, astfel atrăgând critici din partea preşedintelui Donald Trump.

Tag-uri: Londra
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ