Avarie de proporții la RADET: Mii de familii din patru sectoare ale Capitalei au rămas fără apă caldă

| 21 aug, 10:43

Mii de familii din patru sectoare ale Capitalei au rămas fără apă caldă, în urma unei avarii de proporții la RADET, Informează B1 TV.

Situația este mai gravă în sectoarele 1 și 6, unde apa a fost oprită total, în timp ce locuitorii sectoarelor 2 și 5 au fost afectați parțial. RADET a acționat de urgență pentru remedierea situației, dând asigurări că alimentarea cu apă va fi făcută treptat în funcție de zonă, în câteva ore.

"În această dimineața am avut a avariație majoră, dar echipele s-au deplasat urgent și au identifacat avaria, unde aveam o pierdere mare. Lucrăm la izolare pentru a fi reluată furnizarea apei calde în trepte pentru sectoarele afectate pentru ca populația să nu fie afectată", a declarat un reprezentant RADET.

Acesta a precizat că avaria s-a produs pe o rețea unde țevile sunt vechi de peste 40 de ani, precizând că în această vară au avut loc lucrări de înlocuire a rețelei în zonele cele mai afectate, astfel încât la iarnă să nu existe probleme legate de furnizarea agentului termic și a apei calde.

"Suntem pregătiti să rezistam și această iarna. La anul e nevoie de investiții majore", a precizat acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ