Bacalaureat 2013: Olimpicii susțin sesiunea specială a BAC-ului

| 18 mai, 2013

Absolvenții de liceu care participă la olimpiade și concursuri internaționale susțin, între 18 și 31 mai, probele sesiunii speciale a bacalaureatului.

În total, 262 de liceeni sunt reprezentanţi ai României la concursuri şi olimpiade internaţionale la diferite discipline sau candidaţi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale și susțin Bacalaureatulul olimpicilor.

”Ministerul Educaţiei organizează în fiecare an şcolar o sesiune specială de bacalaureat, pentru elevii din clasele a XII-a/a XIII-a participanţi la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale care se desfăşoară în perioada sesiunii normale de bacalaureat”, prevede metodologia în vigoare.

La sesiunea specială din anul 2012 rata de promovare a fost de 34,20%. Calendarul sesiunii speciale se aprobă prin ordin al ministrului Educaţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ