Băiatul de 8 ani dezvoltator de aplicații Windows Phone

| 13 mar, 2014

Mohamed Tariq Jaffar Ali este numele lui, are doar 8 ani și este cel mai mic dintre dezvoltatorii de aplicații Windows Phone, scrie playtech.ro.

La fel ca alți copii de vârsta lui, Mohamed Tariq Jaffar Ali este pasionat de fotbal, dar, după cum se vede și de tehnologie.

Băiatul de 8 ani a realizat o aplicație numită Kids Zone, care a fost downloadată deja de peste 1200 ori de oameni din toată lumea. Aplicația gratuită agreghează mai specific conținut de pe YouTube, desene animate și le sortează pe canale ce pot fi accesate ușor de către copii. Tariq a adăugat, de exemplu, o serie de clipuri cu Mickey Mouse, unui canal special creat pentru sora lui în vârstă de 4 ani. Aplicația a devenit cunoscută rapid, desigur, și datorită vârstei foarte fragede a creatorului ei, de aici rezultând și acest articol. Citeste mai mult pe playtech.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ