Baronul local, Gheorghe Bunea Stancu, către ziarişti: Nişte obraznici!...Poate le dau două picioare

| 31 ian, 2014

Tupeu incredibil al Preşedintelului Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, membru PSD. După ce a spus că s-a ascuns într-o pivniţă pentru a vedea cum merge deszăpezirea fără el, baronul local din Brăila i-a atacat dur pe jurnaliştii care au îndrăznit să-l critice.


"Nişte fâţe! Nişte obraznici!...Poate le dau două picioare", a spus preşedintele, referindu-se la jurnalişti. "Băi, să-mi spui unde să-ţi trimit demisia! Chiar nu ţi-e ruşine, băi!”, a adăugat acesta. Mai mult, la final, el a afirmat că a vorbit chiar frumos cu ziariştii, scrie RomâniaTV.net.

Nu este prima ieşire a PSD-istului. În iunie 2011, Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila şi la acea dată, a susţinut o conferinţă de presă, în cadrul căreia a avut o ieşire nervoasă, numind mai multe jurnaliste drept „imbecile" şi „panarame".

Gheorghe Bunea Stancu s-a mai făcut remarcat în dosarul "Mită la PSD"
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 ian, 2014
Tudor
Acest om politic este de o nesimtire crasa, dar se afla sub aripa protectoare a lui Ponta, ca doar nu degeaba este trezorierul PSD-ului. Un nenorocit care a secat braila, a gonit toti investitorii care vor sa investeasca in acest oras. Cere MITA si a reusit sa cumpere jumatate din Braila. UN NENOROCIT! UN TARAN JEGOS! NU STIE DECAT SA FURE!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ