Gheorghe Bunea Stancu: Când am plecat în străinătate asfaltul era negru, programasem concediul de 7-8 luni

| 31 ian, 2014

Preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu (PSD), care s-a întors, vineri, din concediu, a declarat, într-o conferinţă de presă la care a participat alături de ministrul Mircea Duşa, că a plecat în străinătate când "asfaltul era negru" şi că îşi programase concediul în urmă cu şapte-opt luni.

Întrebat de jurnalişti despre concediul său de zece zile, Gheorghe Bunea Stancu a spus că este şi el om şi că nu şi-a mai permis un concediu de mult timp, iar atunci când a plecat "asfaltul era negru", notează Mediafax.

"Eu credeam că mă întrebaţi dacă cunosc problemele judeţului, dacă m-am ocupat de ele, dacă mă interesează situaţia celor care m-au ales şi mă aşteptam să cunoaşteţi cum am stat cu concediul în ultimii ani. Dacă am plecat câteva zile din ţară, am plecat în conformitate cu zilele legale, în baza unui bilet cumpărat cu 7-8 luni înainte. Când am plecat era negru asfaltul. Nu mi-am terminat concediul, dar având în vedere situaţia care a persistat în judeţ, am luat decizia să mă întorc. Eu cred că mi-am făcut treaba”, a răspuns preşedintele CJ Brăila.

În momentul în care o jurnalistă l-a întrebat dacă îşi va da demisia, aşa cum a procedat prefectul de Brăila, Gheorghi Obreja, criticat pentru modul în care a gestionat deszăpezirea în judeţul Brăila, preşedintele CJ a răspuns: "Nu ştiu de unde sunteţi, dar dacă sunteţi de la presă, vă rog să fiţi politicoasă. Puneţi mâna şi citiţi şi vedeţi legea cum se ajunge la Consiliul Judeţean. Am fost activ şi dacă nu am fost aici".

Citeşte şi: Baronul local, Gheorghe Bunea Stancu, către ziarişti: Nişte obraznici!...Poate le dau două picioare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ