Băsescu: Am obligaţia să nu dorm la Cotroceni. Dacă tot n-au Opoziţie, măcar preşedintele să mai vorbească

| 19 feb, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că obligaţia sa este 'să nu doarmă la Cotroceni', menţionând că, atât timp cât actuala Putere nu are Opoziţie, măcar şeful statului să vorbească despre realităţi.

"Am obligaţia să nu dorm la Cotroceni. Eu aşa mi-am propus, în cele două mandate pe care le-am derulat, să nu fiu un spectator, ci un om implicat. Până la urmă, asta e viaţa, dacă tot nu au Opoziţie, măcar preşedintele trebuie să mai vorbească despre realităţi. Eu nu am complexe. Credeţi că am complex la o putere de 70, 80% în Parlament?', a spus Băsescu, miercuri seară, la TVR 1, preluat de Agerpres.

Întrebat dacă face Opoziţie Puterii, şeful statului a răspuns că face Opoziţie 'la prostii'.

Afirmaţiile preşedintelui au fost făcute în contextul în care a reiterat faptul că nu susţine măsura Guvernului privind creşterea accizei la carburanţi, pe care o consideră una 'electorală'.

Tag-uri: traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ