Băsescu: Antonescu este ca politician mai inteligent decât vrea lumea să creadă

| 17 mar, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că liderul PNL, Crin Antonescu, "este ca politician mai inteligent decât vrea lumea să creadă", el declarându-se convins că liberalul nu va sacrifica candidatura la Preşedinţie dacă Iohannis va fi mai bine plasat în sondajele partidului.

"Crin Antonescu este ca politician mai inteligent decât vrea lumea să creadă. Sunt convins că nu va sacrifica candidatura dacă Iohannis va fi mai bine plasat în sondajele lor", a afirmat Traian Băsescu lAdevărul Live, întrebat dacă vede posibilă o rocadă Antonescu-Iohannis.

"Klaus Iohannnis e un politician nealterat pe imagine la nivel naţional, are o bună reputaţie, dar depinde după ce vii la centru cum evoluezi. Poţi să fii un primar al Sibiului foarte apreciat, aici viaţa politică e mult mai grea", a adăugat preşedintele Băsescu.

El a dat exemplul unor primari apreciaţi, precum George Scripcaru,Gheorghe Falcă, Gheorghe Nechita, care "aduşi la Bucureşti au o problemă".

Traian Băsescu a mai spus că şi Sorin Oprescu era cu nivelul de încredere mai mare decât al oricărui alt candidat, a intrat în competiţia prezidenţială şi a constatat în primul tur că mai mult de trei procente nu a putut lua.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ