Băsescu: Încercăm să-i convingem pe toţi politicienii că justiţia nu se opreşte când vor unii sau alţii

| 21 ian, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat marţi la întâlnirea cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Israel că 'justiţia nu se opreşte când vor unii sau alţii, indiferent cât ar fi de bogaţi şi de puternici din punct de vedere politic'.

'Încercăm să fim buni europeni. Încercăm să-i convingem pe toţi politicienii că justiţia este justiţie şi ea funcţionează şi nu se opreşte când vor unii sau când vor alţii, indiferent cât ar fi de bogaţi şi de puternici din punct de vedere politic şi dacă s-ar uita mai atent la Israel ar vedea ce înseamnă un stat solid pe picioarele lui, în care instituţiile îşi fac treaba. Mai durează până învăţăm toţi toate lucrurile acestea şi mai ales până învăţăm că politica se face dedicându-te unui ţel, unui gând, unei ţări, unui popor, nu dedicându-te unui partid sau corupţilor lui, dar le vom trece pe toate uşor, uşor', a spus şeful statului, la Tel Aviv. 

El a punctat că ţara noastră a rămas un stat democratic. 'Cert este că România a rămas un stat democratic, un stat de drept care încă nu este perfect, dar o să se perfecţioneze', a afirmat Băsescu.

De asemenea, el a apreciat că ţara noastră a avut începând cu 2011 o creştere economică - 'nu este mare, dar decât deloc, ca la alţii, mai bine puţin şi constant', în 2013 aceasta cifrându-se la aproximativ 3%. Traian Băsescu a arătat că speră ca anul 2014 să fie mai bun din acest punct de vedere. 

'Despre România nu o ducem atât de rău pe cât ne plângem, dar am putea să o ducem şi mai bine', a arătat preşedintele Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a efectuat începând de duminică până marţi vizite de stat în Israel şi Teritoriile Palestiniene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ