Băsescu: Nu am obosit deloc; mă simt ca în prima zi de mandat, dar mult mai experimentat

| 21 ian, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi, la Tel Aviv, la întâlnirea cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Israel, că nu se simte obosit după cei zece ani de mandat, ci energic ca în prima zi de la preluarea mandatului şi mult mai experimentat decât era la acel moment.

'În ce mă priveşte sunt la capătul celui de-al doilea mandat, dar voi fi preşedinte până în ultima zi a mandatului. Au fost unii care au crezut că poate am mai obosit în aceşti zece ani. Nu, nu am obosit deloc. Mă simt ca în prima zi din punct de vedere al energiei, dar mult mai experimentat decât în prima zi a primului mandat', a spus Traian Băsescu. 

El a amintit că şi în vizita din 2009 în Israel a pus un bilet la Zidul Plângerii. 'Ce m-am rugat s-a împlinit. Şi acum am pus un bileţel. Să vedeţi ce alertă va fi acasă, ce oi fi scris, că dacă se împlineşte', a declarat Traian Băsescu.

El a afirmat că s-a simţit bine în vizita externă, menţionând că nu a avut sentimentul că a venit într-o ţară străină în Israel, deoarece la 'tot pasul se vorbeşte limba română'.

'Mie de altfel îmi place să mă întâlnesc cu grupurile de turişti care vin din Israel. Când vin în Bucureşti servesc masa la un anume restaurant sâmbăta şi ori de câte ori trec strada şi mă duc acolo cu soţia sâmbătă seara (...) văd cu câtă dragoste vin în ţară, chiar dacă privind la istorie au fost şi necazurile anilor de început ai anilor '40, dar au rămas ataşaţi de România şi pentru ataşamentul pe care îl aveţi faţă de ţara de origine vă mulţumesc mult', a spus şeful statului. 

De asemenea, el a ţinut să precizeze că are foarte mulţi foşti colegi de şcoală de la Bacău şi de la Iaşi care au emigrat în Israel. 

Şeful statului a efectuat de duminică până marţi vizite de stat în Israel şi Teritoriile Palestiniene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 ian, 2014
cristina
Ticalosii nu obosesc niciodata!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ