Efectele miraculoase ale SUCULUI DE PRUNE. Iată cum să faci acest SUC acasă

| 03 iun, 2014

Din cand in cand este nevoie sa iti detoxifici si sa-ti cureti colonul, iar acest proces este destul de simplu: ai nevoie de doua sucuri naturale - cel mai bine ar fi sa le faci tu in casa - de prune si de mere.

Pentru ca sa iti cureti colonul inseamna sa mergi la toaleta si sa elimini toate toxinele din corp, vei avea nevoie sa gasesti mai intai o zi in care nu ai multe treburi de facut si nu este neaparat nevoie sa pleci de acasa. Reactiile pot avea loc intr-un moment neasteptat.

Cum se face curatarea colonului - Cand te trezesti, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa bei doua-trei cesti de suc  de prune. Asteapta 30 de minute, apoi bea si o ceasca de suc de mere. Timpul de asteptare este diferit de la om la om, insa nu ar trebui sa dureze mai mult de doua-trei ore. Atentie - vei merge la toaleta de mai multe ori in aceasta zi.

Ca sa cureti colonul in intregime, dupa ce ai fost prima oara la toaleta, mai bea o ceasca de suc de mere, astfel vei ajuta purgatia sa continue.

Cum faci sucul de prune

Ai nevoie de o ceasca de prune uscare, o oala de apa fiarta si racita si indulcitor la alegere si dupa gust.

Cum procedezi: fierbe cinci cesti de apa timp de 5 minute. Pune prunele uscate intr-un borcan termorezistent si toarna apa peste fructe cat sa le acopere. Acopera borcanul si lasa-l deoparte pentru 24 de ore, apoi toarna compozitia in blender si fa-o piure, scrie Unica.ro. Adauga si restul de apa si amesteca. Strecoara piure-ul, apoi poti adauga indulcitorul. Poti tine sucul de prune la frigider timp de o saptamana.  Desigur, poti folosi orice alta reteta consideri.

Pentru sucul de mere poti proceda la fel, insa nu e nevoie de mere uscate, ci proaspete. Fa mai intai un compot - fara zahar - apoi repeta procesul cu fructele in blender pana ai facut sucul.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ