Bercea – bagă bani, bani, bani, bagă bani?

| 25 sep, 2014

Băsescu-Bercea Mondial. Traian Băsescu este şeful banilor potrivit lui Sandul Anghel, zis Bercea Mondial. Afirmaţia a fost făcută joi dimineaţă de Bercea Mondial, iar avocatul acestuia Pavel Abraham a precizat că Bercea are de spus multe lucruri interesante despre multe persoane importante pe care le-a cunoscut, dar unele dintre afirmaţiile sale trebuie mai întâi probate.

Bercea Mondial Băsescu. Bercea Mondial a făcut din nou o acuzaţie devastatoare la adresa Preşedintelui României. Interlopul a spus că sacii cu bani erau destinaţi lui Traian Băsescu şi nu fratelui acestuia, Mircea. Avocatul lui Bercea, Pavel Abraham a relatat că clientul său a mai spus în sala de judecată de la Piteşti că s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu, la Craiova, de două ori, şi a făcut referire la persoane importante din PDL, care ar fi săvârşit fapte extrem de grave.

„Domnul Anghel Sandu (...) a făcut trimiteri concrete (...) la preşedintele României, la o serie de înalţi funcţionari din fostul partid la putere, PDL. A cerut să facă o menţiune publică, în mod expres, cu privire la două persoane. Deocamdată, fiindcă nu mi-a dat probe, nu-mi permit să fac acest lucru pentru a plasa o vinovăţie, dar sunt persoane foarte, foarte importante, la un rang foarte mare chiar azi în viaţa politică românească, făcând trimitere inclusiv la familia domnului Băsescu", a declarat Abraham.

Citeşte şi: Pavel Abraham: Sandu Anghel are multe de spus faţă de multe persoane importante


Acuzaţiile lui Bercea la adresa lui Băsescu sunt foarte grave, însă nu au nicio valoare până când nu sunt probate, cu toate că tot ce au spus interlopii s-a dovedit a fi adevărat. Dar pentru ca aceste suspiciuni să fie înlăturate, justiţia română trebuie să cerceteze toate pistele şi cât mai repede. Avocatul Lucian Bolcaş a afirmat că acuzaţiile pot fi probate foarte uşor dacă se merge pe firul logic al evenimentelor şi se află destinatarul final al banilor.

„Mircea Băsescu și-a traficat influența, deci banii trebuiau să ajungă la alte persoane. (...) Nimeni n-a facut o percheziție, nimeni n-a cercetat traseul banilor, e o problemă aici și probabil că asta s-a urmărit cu amenințările directe și presiunile puse asupra clanului Bercea. Or fi ei infractori, dar sunt arestati rând pe rând, ca să se demonstreze că Mircea Băsescu poate să le facă destul rău. Singura influență a lui Mircea Băsescu de care se putea prevala e fratele lui. Numele lui Traian Băsescu nu putea sa lipsească”, a comentat avocatul Lucian Bolcaș.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 sep, 2014
Dan Slugarescu-agent CSCI
"Acuzaţiile lui Bercea la adresa lui Băsescu sunt foarte grave, însă nu au nicio valoare până când nu sunt probate,
cu toate că tot ce au spus interlopii s-a dovedit a fi adevărat"
nu inteleg ce vrea sa spuna "fatuca".....sunt adevarate sau nu au valoare daca nu sunt probate?
adica e proasta sau e adevarat ca e chiar o nulitate?
adica acuzatiile aduse lui Ponta,Sova,Dragnea,Ghita,Duicu,etc nu pot fi probate...dar pot fi adevarate?
26 sep, 2014
Stefan
Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ