''BestInvest Romania', cel mai mare forum de investiţii, va fi organizat luni la New York

| 28 sep, 09:04

Camera de Comerţ Româno-Americană în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi ALIANTA organizează luni, la New York, cel mai mare forum de investiţii din istoria României, "BestInvest Romania", potrivit unui anunţ postat pe site-ul BVB, transmite Agerpres.

"Dezvoltarea României are un impact de anvergură asupra Uniunii Europene, Statelor Unite şi a economiei globale. La ediţia de anul acesta a forumului "BestInvest Romania", o delegaţie oficială a Guvernului, reprezentaţi din sectorul public şi privat, împreună cu directori executivi ai băncilor globale de investiţii vor discuta despre reformele şi evoluţia economică a României. De asemenea, vor fi dezbătute şi cele mai recente trenduri ale pieţelor de capital, cu accent pe subiecte precum finanţe-bănci, investiţii şi private equity, energie, exploatarea petrolului şi a gazelor, sănătate, dezvoltarea infrastructurii, apărare, telecomunicaţii, piaţa imobiliară şi transporturi", se arată în informarea BVB.

La acest forum audienţa va beneficia de o paletă unică de informaţii şi de oportunităţi de marketing şi socializare. 

"În luna decembrie a acestui an, se împlinesc 20 de ani de la angajamentul Camerei de Comerţ Româno-Americană de a creşte vizibilitatea României ca destinaţie de invesţii într-un univers financiar mai extins", potrivit sursei citate. 

Potrivit Departamentul pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public Privat /DISPPP/, valoarea investiţiilor străine directe /ISD/ în România a ajuns, în primele şapte luni din 2015, la două miliarde de euro, în creştere cu 60% faţă de perioada similară a anului trecut.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

19 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 sep, 04:36
Margaretggm
Novosti
Novost
19 sep, 11:12
Eldarroi
News
coin
14 sep, 06:29
Serzkvv
News
coin
12 sep, 06:52
Serzwdb
News
coin
11 sep, 19:37
Vikifir
Journalist
urenrjrjkvnm

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ