Blaga, despre apelul lui Băsescu la FMP: "E o distanţă mare între «Adio, PDL! » şi aceste declaraţii"

| 10 feb, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, în legătură cu apelul lui Traian Băsescu către Mişcarea Populară să nu atace PDL că "e o distanţă mare între «Adio, PDL!» şi aceste declaraţii".

Întrebat în legătură cu faptul că Traian Băsescu a făcut un apel către Mişcarea Populară să nu atace PDL, în semn de respect pentru că provin din acest partid, Vasile Blaga a spus: "E o distanţă mare între «Adio, PDL!» până la aceste declaraţii".

Preşedintele Traian Băsescu a spus, întrebat ce îi transmite liderului PDL, Vasile Blaga, care a afirmat că Emil Boc s-a înscris "într-o fundătură", că fiecare are părerile lui, făcând apel la membrii Fundaţiei Mişcarea Populară şi ai PMP să nu atace PDL, întrucât "ar fi cea mai mare greşeală".

Întrebat, duminică, la plecarea din Primăria Cluj-Napoca, ce îi transmite liderului PDL, Vasile Blaga, care a apreciat că Emil Boc s-a înscris "într-o fundătură", nu într-o fundaţie, Traian Băsescu a spus că fiecare are părerile lui.

"Eu nu îi transmit nimic. Fiecare cu părerile lui, chiar nu aş comenta. Eu am făcut un apel către toţi membrii Fundaţiei Mişcarea Populară şi PMP să nu atace PDL, ar fi cea mai mare greşeală. Până la urmă, toţi datorăm ceva PDL şi mi s-ar părea imoral. Sigur, nu o să poată rămâne fără răspuns, ca şi povestea «eu nu voi semna acorduri de coabitare». Dar nu am observat să fi ajuns preşedinte. Acordul meu de coabitare nu este cu USL, ci cu premierul, cu care trebuie să colaborez pentru bunul mers al ţării", a spus Băsescu.

Emil Boc a declarat, la rândul său, că nici el nu îi transmite nimic lui Blaga.

Traian Băsescu a avut, duminică, o întrevedere cu primarul Emil Boc, la cabinetul acestuia din Primăria Cluj-Napoca, edilul prezentându-i proiectele municipiului.

Cei doi au participat anterior la o dezbatere publică iniţiată de Fundaţia Mişcarea Populară, în cadrul căreia Emil Boc a anunţat că a acceptat să facă parte din Fundaţia Mişcarea Populară.

În 15 decembrie 2013, liderul PDL, Vasile Blaga, aprecia drept posibilă refacerea parteneriatului dintre PDL şi preşedintele Traian Băsescu, spunând că democrat-liberalii nu s-au certat niciodată cu şeful statului şi adăugând: "Când domnia sa va renunţa la «Adio, PDL!», nu va fi nicio problemă".

Preşedintele Traian Băsescu a criticat, în repetate rânduri, încă din timpul campaniei interne din PDL, acţiunile echipei lui Vasile Blaga, el ajungând să se "despartă" de democrat-liberali şi să spună "Adio, PDL!", după anunţul oficial privind câştigarea alegerilor de către Blaga la cea mai recentă Convenţie a partidului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ